Bandee blogja

A tábor – Áltudomány (3.) mesterfokon

2016. június 21. 12:37 - Névtelen betelefonáló

Egy hét, hat nap, ahol aztán tényleg mindent. Mindent, csak azt nem, ami tényleg letenné az alapjait valaminek, amit úgy hívnak, hogy a tartós kapcsolat kialakításának és működtetésének képessége. A postafiókomban (kíváncsiságból maradtam feliratkozva, részben e levélkék Áltudomány című posztjaim ihletői), ez várt a minap:

Ha nem a gép előtt akarod tölteni a nyaradat, hanem szép lányok szoknyája alatt, akkor itt az idő. Egyszeri és felülmúlhatatlan lehetőséget kínál most neked az Akadémia csapata. Ám csak azoknak, akik készen állnak, hogy 6 nap alatt elérjék, hogy gátlástalanul sikeresek legyenek a nőknél. Csupán 6 nap alatt! Készen állsz?? Akkor olvass tovább!

Egy hét alatt olyan képességekre teszel szert, amikkel bárhol és bármikor magabiztosan tudsz ismerkedni, kezdeményezni és zárni. Mindezt úgy, hogy életed legemlékezetesebb nyaralását éled át, ahol gyönyörű nőkkel ismerkedsz meg és annyi tudást, gyakorlatot és terepgyakorlatot kapsz, hogy a tábor második felére képes leszel önállóan meghódítani a nőket!

Agglegények, mai nevükön szingli pasik kapkodják fel a fejüket, hogy namost aztán! Főleg úgy, hogy egy tényleg átlagos kinézetű vékony srác olyan sikerekről számol be és olyan képeket mutat a kamera, hogy nincs kétség, működik, bárkiből profi lehet, és kis költői túlzással nemcsak barátnőt, akár feleséget is foghat így magának.

 „Megtanulsz direktben nyitni – ha eddig nem tudtad hogyan kell GYORSAN vonzalmat kelteni, elsajátítod és begyakorlod a gyors vonzalomkeltés fortélyait – olyan ÚJ technikákat tanítunk meg, amivel 5 perc alatt csókzárhatsz."

Aztán lesz „Haladó vonzalomkeltés és csókzárás technikák”, az ígéret szerint sok ilyet látunk, meg instant egyéjszakás szexre is esélye lesz a kedves táborozónak, szóval már tényleg csak fizetni kell és elmenni. Lesz nappali meg éjszakai - régimódi nevén – elméleti és gyakorlati oktatás, ott van Siófok egy kilométeres sétánya, amit minden este ellepnek a PUA-tanoncok, tizentől a negyvenes korosztályig.

Szóval tényleg van itt minden, standard (százezer Ft), VIP (százharmincezer) meg elite(!) (kétszáznegyvenezer forint) csomagban, meg hatvanezres külsősben. (Utóbbit értsd: fizeted és megoldod a szállásod, ahogy tudod, aztán ki tudja, mikor csatlakozhatsz a napi programhoz és mikor van „takarodó”.) Ebben a kánaánban „leszívhatod az oktatók agyát”, akikkel amúgy a VIP meg az elit tagok együtt is lakhatnak, és akkor itt szakítsuk meg felsorolást, mert természetesen nem reklámozni óhajtom a csajozás művészetét. Duplán nem.

Én máshogy szívnám le az oktatók agyát, és e „nyersanyagot” szívesen osztanám meg a (nem PUA-módszerrel megismert, tényleg igazi!) barátnőmmel is, de az a verzió, hogy az én (vagy a mi) ott-tartózkodásom/(unk) és a jól irányzott kíváncsi kérdéseim ne kerüljenek semmibe, sőt ők maguk hívjanak meg leleplezni saját magukat, nos, az nem fog bekövetkezni. Mert én bizony nem csajozási trükköket kérdeznék, hanem a „tanagyag” felépítéséről, képzettségről, pszichológiai és marketinges háttértudásról érdeklődnék, meg arról, hogy tényleg komolyan gondolják-e, mert megeszem a nemlétező kalapomat, ha valóban az önzetlenség vezérli őket.

(Százezerért képesítés hiányában én is önzetlenül megtanítok bárkit rádiót szerelni hat nap alatt, nemsoká lesz műhelyem is hozzá! A külsősnek a kerti vécébe kell járnia, a VIP (csomagárak maradnak ugyebár) bekéredzkedhet zuhanyozni a még felújítás alatt álló fürdőszobába, és az elitek számára, (ha már annyi pénzük van) kihelyezek egy becsületkasszát is, villanyszámlára.)

Komolyra fordítva én valami egészen másfajta tábornak látom szükségét. A tudományos háttérről röviden annyit, hogy a magyar „felszedőművészet” jóval kidolgozatlanabb és gyérebb, mint a nemzetközi, emellett tudvalevő az is, hogy nem a veszendő értékeket tanítják meg a „diákoknak”. Oktatnak valamit, amit szerintem NEM kell, mert csinálják éppen elegen maguktól is.

Kolléganőm nem reprezentatív tapasztalata, (amelyet utólagos engedelmével itt teszek közzé) hogy 27-28 éves, a zsargon szerint már férfiak közül sokan még mindig egy-és többéjszakásokban gondolkodnak, nem pedig többéves kapcsolatokban, amiből kikerülhet az a bizonyos évtizedekre szóló. És úgy gondolják, hogy ez így még évekig belefér, és ha majd akarnak tartósat, azt is majd rövid idő alatt beszerzik, mint a legújabb „ájfon” modellt, ami biztos akad valakinek valahol olcsóbban.

Ami már a saját, nőktől hallott saját nem reprezentatívom, hogy nagyjából az internetes társkereső férfiak háromnegyedét-négyötödét (de van, aki szerint még nagyobb ez a szám) nem lehet komolyan venni. Részben a fentiek miatt, kisebb arányban pedig a tényleg nem összeillés miatt, meg mondjuk a fogalmazókészség (egész mondatok) és a helyesírás alapvető hiánya miatt. (Uraim, a csajozóakadémián nem tanítják, de igenis fontos a helyesírás, az elgépelés és az írni nem tudás között észrevehető a különbség.) Aztán van még olyan is, aki ügyesen „becsomagolja” egyszerű szándékát, így alap, hogy legyen kint fénykép és az illető férfiú egyedülállóként ismerkedjék. Ezt sem biztos, hogy elmondják, de a nők egy vagy nagy része a kapcsolati státuszt rövid úton szűri. Foglalttal nem akarnak kezdeni, jogosan.

A legérdekesebb visszajelzés viszont mégis ez: „Te vagy az első/egyetlen férfi, akivel lélekről (meg pszichológiáról) lehet beszélgetni”. A harminceleji hölgy anno ezen kb annyira meglepődött, mintha a néhai Szovjetunióban legyártottak volna egy nyugati (a ma használt CCIR) URH sáv vételére alkalmas VEF rádiót. A hasonlat remekül mutatja, hogy nagyon sokan máig értelmezési tartományon kívülinek kezelik a lélektan és a spiritualitás igen tág témakörét, a politikáról és a vallásról pedig jól tudjuk, mekkora darázsfészkek, holott ennek SEM kellene így lennie. Polgári gondolkodásúnak lenni a kétharmad ellenére felér egy nyilvános provokációval, a lélek tényleg nagyon tág és egyedi hitvilágú témáköre pedig valami női ezo hülyeségként él a köznép fejében. Pedig mondjuk az istenhit, a megérzések, a nem megmagyarázható dolgok, az ismerősség-érzés nem olyan ritka dolgok ám, aztán az általános horoszkópjellemzésben is megbújik pár alapigazság, és az sem baromság, hogy „van valami a halál után”, vagy éppen az élet előtt. Mivel e téren mindenkinek szabad másban hinni és nem kell egységesnek lenni, megadatna a gondolkodás, tájékozódás szabadsága, ehelyett sokan betudják női dilinek, amit el lehet olvasni a neten meg a fodrásznál.

Na, ezekért, ezek miatt szeretnék egy olyan tábort, ahol

- Férfiak oktatnak férfiakat a klasszikus ismerkedésre, párkapcsolat működtetésére, értelmes kommunikációra, HATÉKONY konfliktuskezelésre, amely utóbbi az élet minden területén hasznosítható. Beletenném még "Az érzelmi háttér szerepe az ágyban" című részt is, biztosan lenne, akinek újat mondana, főleg férfitól hallva.

- Nők a nőket hasonlóra tanítanák, ezen felül (elsősorban saját érdekükben!) határozott és egyben intelligens visszautasításra, a negatív/(férfi)soviniszta, tárgyként kezelő reakciók online és offline kezelésére, valós párkapcsolati igények feltárására. A konfliktusos részt a „nem kerülni, hanem kezelni kell” modul beépítésével egészíteném ki, ami hatékonyan csökkentené mondjuk a családon belüli erőszakban „vállalt” áldozatszerepet.

Szóval lenne mit oktatni, a két különnemű tábort pedig társasjátékon, kiránduláson, főzőversenyen, vagy csak sima szabadidős elfoglaltságokon kellene „összeereszteni”, ami sokkal emberibb és barátibb lenne, mint pár tucat PUA-tanoncot rászabadítani Somogy megye kistérségi központjának bulinegyedére. Értem én, hogy a szórakozás a cél, de erre szerintem ott vannak a barátok meg a hobbik, az áltudományt pedig nem kell tanítani. Az értékek felismerését és önmagunk megismerését viszont igen, mert életre szóló ismeretet adnak. Na, az olyan táborra boldogan adnék százharmincezer forintot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandeenator.blog.hu/api/trackback/id/tr658828912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása