Bandee blogja

Győzike újra támad

2008. április 07. 22:25 - Névtelen betelefonáló

Győzike újra támad

Már azt hittük, végleg véglegesen vége, hiszen ha igazak a bulvárhírek, infarktusa is volt, felesége pánikbeteg, meg hát egyébként sem bírták már a kamerákat.
> Erre a műsorajánlók rengetegében feltűnik a vegyes érzéseket kiváltó dallam, és az ajánló.
Hamarosan megpillantottam a műsorújságban is. Igen, ma hétfőn.

Nem volt feltétlenül jó ötlet, de kereskedelmi TV lévén ki kellett próbálni. Ez elfogadható volt 2 széria erejéig. Nem tovább.
Aztán jöttek a kamera "ártalmai". Megromlott (amúgy se jó) magánélet, eljátszott, kitalált sztorik, rosszul lereagálva. Mert így volt a jó, így hozta a nézettséget.
Aztán végleg vége, szünetelt.
Vagy mégsem?
Annyira azért nem.

Íme hétfő este, és újra a "helyén" van.
Új Magyarország helyett ösztönország. Verekedés, kiabálás, mert így az izgalmas. Az, hogy esetleg ez igénytelen lenne, valahogy mellékes.
Nekünk pedig marad két választásunk: vagy nem tartunk otthon tévét (elég a net meg a rádió valamint az újság), vagy kedvenc sorozatzunk után - kinek milyen tévéje van - odamegyünk, vagy csak egyszerűen simán átkapcsoljuk.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandeenator.blog.hu/api/trackback/id/tr91416035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása