Bandee blogja

Üzenet a jelszólopónak

2015. október 15. 12:08 - Névtelen betelefonáló

Rendkívüli hibaüzenetek sokaságát sikerült megkapnom ma a telefonomra, amin két újraindítás sem segített. Ma, amikor a versenyt durváskodás a politikában blogolók kedvenc sportja, álljon itt egy békés üzenet annak a kétegyházi (?) ismeretlennek, aki – mint kiderült – a jelszavammal megpróbált belépni a munkához használt e-mail fiókomba.

Mégpedig az, hogy próbálkozzon a sajátjával. Amiről az alábbi székely vicc jutott eszembe, amit a mai bloglégkörben és kultúrában a legnagyobb nyugalommal fogok bemásolni ide.

Mert az érthető, és tanultuk is, hogy az ebben utazóknak a hosszabb és bonyolultabb jelszavak „megfejtése” csupán pár perccel tart tovább az egyszerűekénél, de azért mégis, a keresőóriás mellett, én, a felhasználó is hadd húzzam meg valahol a határt. Szóval:

A székely elmegy a hegyekbe kirándulni a fiával. Rájuk esteledik és megszállnak egy erdészházban. Éjszaka felébred a székely és azt kérdi a fiától:
- Mit csinálsz fiam?
- Maszturbálok, apám.
- Na, és hogy haladsz, fiam?
- Még nem sokra haladtam, apám.
- Na, akkor most már próbálkozz a sajátoddal!

Ezt üzenem annak a kedves Kétegyháza környéki kísérletező kedvűnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandeenator.blog.hu/api/trackback/id/tr727970293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása