Bandee blogja

Jósda TV

2008. július 16. 15:10 - Névtelen betelefonáló

Jósda TV

Ma a megújult (és tovább kivonatolt) kéthetes TV újságban a városunkról elnevezett TV műsoránál a következő olvasható: > telejósda (12.05, 15.40, 21.05, 22.15). Ez négy időpont. A músorok 1, 2, 1,5 és 0,5 óra hosszúságúak, ez összesen 5 óra. Azt már nem tudom, hogy a délelőttiek ismétlések-e.

Majd' minden nap más mennyiségben, de lényegét tekintve ugyanaz. Ez a szerdai műsor volt, hasonló mennyiségben hétfőn és szombaton "élvezhetik" a nézők a 300Ft percenkénti televíziós (talán kártyavetős) jövendőmondást. 300 forint pénz. Főleg annak, akinek kevés van. 1 percért drága is. És a "jövő" nem egy perc... Mondhatni jóslásra tartanak fent TV-t, esti film a legritkább esetben látható ezen a csatornán. Pedig itt nem szakítanák meg félóránként reklámokkal. Így aki szeretne filmet felvenni (ha leadja a TV, miért vennénk meg 990-ért?), az máshonnan teszi majd meg. Ha nem szeretne reklámot, megállítja a videót.

TV-t jóslásra. Bár ha a sztárokra külön csatornát lehet "áldozni", akkor a jövőnkre miért ne? Csak nevet felejtettek el változtatni...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bandeenator.blog.hu/api/trackback/id/tr75571053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2008.11.29. 08:51:47

itt külön csatornan megy a josda egesz nap, gondolom otthon ez meg nem tart el egy csatornat, de jo uton vagyunk a fele

a BP,tvt en is neztem mert itt csak azt tudtam fogni, neha meg a josdat is, elkepesztö tehetsegek ülnek am ott, annyit beszelni a semmiröl folyamatosan, nem semmi

persze nagy bölcsen a telfonalot a kerdes elhangzasa utan ki kapcsoljak, ugy hogy a szerencsetlen mar nem tud reagalni, hogy az hülyeseg, mert nincs is gyerekem, es 10 eve özvegy vagyok.

Folyamatosan mondom mindenütt: az emberi hülyesegre mindig lehet biztos üzletet alapozni.
csinalj valami normalis dolgot, nem adod el, a nyakadon marad, de az koklerseg az tuti bejön

es meg csak nem is a mai vizsonyokat kell ezert hibaztatni, mert a hülyeseg, az atveres az mindig volt van es letezik, nem akarok itt hosszas irodami idezetekkel szolgali, csak annyit mondok hogy kopaszszaju Szücs György batya, (Arany Janos)

hat amig artalmatlan nem kell vele foglakozni, attol tartok hogy neha a hirmüsoroknak sincs nagyobb valosag tartalma mint a telejosdanak

süti beállítások módosítása