Bandee blogja

mire jó az angolóra?

2007. december 15. 00:59 - Névtelen betelefonáló

Hát nemcsak a tanulásra
Csütörtökön megdöbbentő dolgot hallottam a koldusmaffiáról
(ezúttal nem a szokott témáról lesz szó)
GYEREKESEKET is bevonnak, valamennyit náluk hagynak kajára, a többit, akármenyi legyen is az elveszik!!
Ugyanez a helyzet a kutyásokkal. A maffia KUTYÁT AD (mint egy kölcsönző!!!) a koldusnak, mert a kutyásnak/gyerekesnek jobban adnak!!!
Ja, és többolyat is lehet látni: volt a Flórián téren, oktogonnál, Jászai Mari térnél stb, aki képpel v anélkül arcát eltakarva kéreget. Na, ez is átverés. Ugyanis többen vannak, és ÁTÖLTÖZNEK, mert senki sem bír 8 óránkeresztül abban a testhelyzetben lenni. Például az egyik FIATAL cigányasszony volt, vélhetően munkaképes!!!

Igen. Tehát amit más becsületesen, munkával megkeres, és ad annak aki RÁSZORUL (legalábbis ebben a hitben ad), az részben ETETI a maffiát!!
Na, ezt nem kéne! Akik ezt csinálják, azok rászoruló embereket használnak ki, és a többségében amúgy sem gazdag tömegközlekedő réteget húzzák le!!
Felháborító!
Szólj hozzá!
Címkék: angolóra

A bejegyzés trackback címe:

https://bandeenator.blog.hu/api/trackback/id/tr2264497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása