Bandee blogja

mérce- hogy szól a kocsiban?

2008. január 23. 12:32 - Névtelen betelefonáló

A rádióimra új mérce állítható: A december 8-tól beszámozott vagy betűjelet kapott rádiókról van szó, ezekhez jön hozzá az, amiket karácsonyra kaptam.

Létezok minőségi kínai termék. Igen. Ha az autóban bejö a sztár FM, nem hangolódik el, folyamatosan hallgatható, az jónak minősíthető. Na, ez a rádió majdnem maradéktalanul megteszi. De ha ezt nem: ott van a Petőfi vagy a sláger, ami kifogástalanul jön! A még működött Domotec erre sem igen volt képes!
Konkrétabban a 4-es sz. rádióra, a SUNHUI-ra gondolok. Ha a jel erős, nem szabad az antennát kihúzni, mert akkor elhangolódik. (Ha nagyon erős, tök mind1 neki) Itthon csak íbetolt antennával jön be pl a Sztár FM vagy a rádió 1. Utóbbit kínai rádión befogni művészet. Erre ezen kívül csak a Tesco RAD207 3-as sz. táskaádió képes. Igaz, a kocsiban is!
Tehát ha itthon vagy, ne húzd ki az antennát. Autóban adótól függ. A telken viszont abszolút kell az antenna. Rövidhullám TELE VAN adókkal, ami itthon csak URH-áthallásokból meg esetenként a TV hangjából áll jobbára. Középhullám szintén kiváló, jön a Katolikus rádió, próbáld ezt meg egy árnyékolt panelban! Pedig a völgy sokkal rosszabb URH és RH szempntjából.
URH kihúzott antennával MINDEN jön!!! Sztár FM az árnyékolt telken, ahol TV-zni pl művészet! 102,1 Sztár FM, 102,7 Petőfi. Utóbbi NEM bp-i frekvencia!! Szelkektív is.
(Mikor épp az orirt URH-s részt tekergettem, a Petőfin vmi olyan szám ment amiben a Tescoról énekeltek: Ez meglepett. A napközben ment FUCK YOU rapszám után ez már nem kéne meglepjen, milyen zenék mennek a közsolgálatin. De legalább változatos, nem olyan mint a sláger, amelyik minden héten lejátssza ugyanazt, más sorrendben.

Egyszóval kihúzott antenna, és a rádió világvevő. TV-hangot ott nem lehet keresni. Ez itthoni specialitás SUNNY "jóvóltából" :D:D

Szólj hozzá!
Címkék: kocsi mérce antenna

A bejegyzés trackback címe:

https://bandeenator.blog.hu/api/trackback/id/tr47308476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása