Bandee blogja

rég- rádiók, akkuk

2008. január 19. 00:26 - Névtelen betelefonáló

De rég írtam ide! :D

Érdekes, h ha én írok egy kommentet a bkv figyelő blogba, arra utána max 4 reakció érkezik. Igaz, h az írás mindenre kiterjed, de akkor is :D

Rádiók: selejteztem 1 nagyobbat, javítva ezzel egy másik TÖKUGYANOLYAN állapotát, mert megkapta a skálaüveget. Átrendeztem a szobát, a TV végre jó helyen van.

Megkaptam a 4 góliát és 6 baby akkut. Ideje volt, mert baby akkum egy darab se volt, a góliát meg tönkrement és 3-at meg ugye nem lehet használni, pláne ha 4 kellene és amúgy is egyidősek gazdájukkal :) A 6 db-ot felavattam összesen 3 db Sokol 308-ason (amit korábban tovább akartam fejleszteni :D), de most csak kontakt spray-t kaptak. Egyiket szét kellett szedni és megcsinálni a skálahúrját, illetve a továbbító fogaskerék csavarját kioldottam, és tekertem 1et a keréken, mert a kopott fogak miatt szar volt az állomáskeresés. Elakadt egy helyen, és ez zavart. Ha laza volt a csavar ha szoros, az bizony a kopás miatt akadt. A húr így is régi és foszlik kissé, dehát 32 éves a rádió. 200 Ft-ért vettem alkatrésznek még 2006-ban ősszel talán. Ehhez képest jó és működik, bár akkor a teleptartót ki kellett cserélni. Bánatomra most nem fogja a TV hangját, pedig eddig fogta :D

komment
Címkék: rádió akku

A bejegyzés trackback címe:

https://bandeenator.blog.hu/api/trackback/id/tr1302879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.01.21. 23:14:05

"Érdekes, h ha én írok egy kommentet a bkv figyelő blogba, arra utána max 4 reakció érkezik. Igaz, h az írás mindenre kiterjed, de akkor is :D"

Mindent látok ám:D
süti beállítások módosítása