Bandee blogja

Már megint?

2009. november 11. 16:40 - Névtelen betelefonáló

Ez volt az első mondat meglepettségemben, mikor elolvastam ezt.

"Azon nem csodálkozom, hogy a vezénylő tábornok, a nagy nemzetmentő lehazudja a csillagot az égről. Azon már inkább, hogy ezt minden következmény nélkül teheti, mert senki nem kéri ki magának."

Őszödöt kikértük magunknak. És akik kikérte, az a szélsőséges bélyeget kapta. Nem említek én sem nevet, tudjuk ki a blogger.

Szerinte még uszításról is szó van, valami régebbi kijelentésben, ott a cikk végefelé említik . Az azonosítószám nélküli rendőrök sokkal kézzelfoghatóbb "uszítási bizonyítékok" mint egy kijelentés, amiért elnézést lehet kérni, vagy később meg lehet bánni. Apropó elnézést. Ki az aki a mai napig nem kért elnézést az alábbiakért?

"Másfél évig úgy kellett tenni, mmintha kormányoztunk volna"

"Ehelyett hazudtunk reggel, éjjel meg este."

Szóval van akinek szabad. Méghozzá kormányon. Másnak pedig még ellenzékből sem. Igaz, hogy a nagy ellenfélnek nincs ilyen beszéde, nem baj. Igaz, hogy soha ennyit nem hazudott talán egész életében, nem baj. Útban van, ellenzékben is. Akkor is, ha éppen nem a blogger a kormányfő. Kinek írta ezt az ébresztőt? Magának? A bevezetőben és a befejezésben a blogger jellemrajzát látom, nem pedig a nagy ellenfélét.

Ébren vagyok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bandeenator.blog.hu/api/trackback/id/tr261518187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása