Bandee blogja

égősor

2007. november 24. 00:08 - Névtelen betelefonáló

Volt szerencsém a tescoban venni egy 20-as színes égősort 149Ft-ért. Ez eddig jó, mert a tavaly használtat ami vagy az ablakra vagy fenyőágra vagy műfenyőre ( utóbbi macskák miatt) került, tavaly a macskák sikerrel tönkretették.( "Csak"  4 égő ment ki a 20-ból. )

A régi skálaizzóként végezte különböző asztali világvevő rádióimban. Mindez azért fontos, mert nem maradt belőle pótizzó a mostanihoz A 20-ból 2(!!!) nem égett, az 1ik foglalat pedig szorul, magyarán mondva:szar. Na találtam egyet a régiből, beraktam az újba. (Fehéret a színesekhez). A másikat egész érdekes módon az ablakdísz (műanyag, szán formájú izére aggatott égősor)-hoz adott pótizzóból (fehér; az mind világít) pótoltam. kissé furán hat, mivel az 30-asba való. 7V-os és haélványabban világít, mint a többi.

Kellemes meglepetés azonban a (EZ KOMOLY :D) TESCO névre keresztelt RAD207-es elem/hálózat üzemű táskarádió, melyről majd később.

Holnap pedig sörözés a Wichmann sörözőben. Szerintem eldől, kinél lesz a szilveszter. Mehetünk Robihoz vagy Moli hozza a laptopját, rákötjük a HIFI-re (user 1) és itt leszünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandeenator.blog.hu/api/trackback/id/tr38239922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása